Brita Seifert verguldtBrita Seifert Verguldt

In de expositieruimte van Galerie Pictura in het Noord-Limburgse Aijen zal een overzicht getoond worden van haar briljante pastel kleurpotlood tekeningen. De inmiddels internationaal bekende kunstenares is vooral bekend geworden door haar tekeningen die ze met engelen geduld en een fluweelzachte stofuitdrukking tot leven brengt. Deze expositie gaat niet alleen om de tekeningen maar zal ook extra aandacht gevraagd worden voor de omlijstingen

De beeldhouwster Noor Brandt zal bij deze expositie ook haar beelden presenteren. Zij streeft als beeldhouwster na figuratieve sculpturen te creëren die ene bepaalde ‘joie de vivre’ uitstralen. Middels verbeeldingen van mens en dier poogt zij verhalen, bewegingen of vormen te laten zien die in de eerste plaats een glimlach op het gezicht van de aanschouwer te toveren.

De expositie zal t/m 17 april te bewonderen zijn.

Brita Seifert Verguldt

Deze expositie zal niet alleen de aandacht naar de tekeningen van Brita Seifert gaan maar ook naar de omlijstingen. Opvallend geornamenteerde lijsten zullen de meeste tekeningen omkaderen. Lijsten van o.a. Gold Leaf Gilders Studios uit Australië en lijstenfabriek Larson-Juhl.
Laat u verrassen en kijk naar het geheel en ervaar de toegevoegde waarde aan de tekeningen. Een nieuwe dimensie na een tijd van alleen maar strak. Vooral het schilderij niet de aandacht ontnemen. Wat verrassend dat het niet gebeurde maar juist het werk completeerde en op een hoger niveau tilde.                      

Noor Brandt

Aan het begin van haar artistieke leven legt Noor (1956) zich toe op schilderen terwijl de fascinatie voor het doek vanaf 2000 steeds meer plaatsmaakt voor beeldhouwen.

Omdat Noor Brandt ontwikkeling in kunst en ambacht heel belangrijk vindt, besluit ze zich te laten scholen aan de Wackers Akademie in Amsterdam (2008-2013). Na afronding van deze klassieke kunst academie blijft ze wekelijks, ook om elkaar te inspireren, samenwerken met collega beeldhouwers voor het werken naar model.

Vanuit haar atelier in Zandvoort werkt Noor met was als voornaamste materiaal. Pas wanneer een beeld helemaal naar haar wens gevormd is, wordt het gegoten in brons of neolith.

 

Uw interieur
Stuur ons een foto van uw interieur!
Sweet Dreams Pastel Colored Pencil on canvas 60 x 80 cm € 3950,--
Maak uw keuze van een schilderij.
Sweet Dreams Pastel Colored Pencil on canvas 60 x 80 cm
En stuur die aan ons op, wij voegen deze samen en sturen het weer aan u terug. Zo kunt u zien hoe het eruit ziet in uw interieur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pictura
Roel van der Veen
Aijenseweg 16b
5854 PT Aijen gem. Bergen
Noord-Limburg
info@galeriepictura.nl
+31(0)485-341970
+31(0)6-20425630

Mobiel bellen

 

 

 

 

 

Logo lijstenmakerij Pictura