4 november 2018 El Cambio

Archief

 

Om een concert door te kunnen laten gaan hebben we, 14 dagen voor aanvang van het concert, minimaal 30 reserveringen nodig.
Er zijn maximaal 50 zitplaatsen, daarom reserveer tijdig want vol = vol.                                                    Consumpties zijn € 2,–.

Reserveer per mail aan galerie@galeriepictura.nl of tel. 0485-341970

Daarna bevestigen we uw reservering en de wijze van betaling.

 

Het ensemble El Cambio (= de verandering) is opgericht in 2011, nadat de bekende theaterzanggroep Savannah ophield te bestaan.

De meeste oud-leden van Savannah misten de typische wereldmuziek en hebben zich toen in een kleinere bezetting bijeen geschaard om samen opnieuw muziek te maken.

EL CAMBIO is een groep die voor u muziekstukken en liederen speelt en zingt, die afkomstig zijn uit vele landen van de hele wereld.

Een sfeervolle omlijsting bij vele gelegenheden.

De muziek is altijd recht uit het hart, soms melancholisch, soms vrolijk en opgewekt, maar altijd direct naar het publiek toe.

Een concert van EL CAMBIO is als een “wereldreis door de tijd”,

begeleid door de warme klanken van accordeon Micha Claessen, viool Alina-Lin Merx-Jong, zang Christine Peeters, contrabas Jan Vossen en gitaar/zang Hans Peeters.

Een concertvoorstelling van El Cambio garandeert  een vakantie gevoel naar vele landen.

El Cambio neemt u in vervoering mee tijdens een muzikale reis door die landen.

Het ensemble treedt op bij verschillende gelegenheden, zoals prijsuitreikingen, of feestelijke bijeenkomsten,

maar ook als concert in theaters of musea of tijdens het Parcours in Maastricht.

Zo traden zij al op voor de Stichting Vluchtelingenwerk Limburg, bij de uitreiking van de Jo Hanssen cultuurprijs, bij boekpresentaties, balkonconcerten in Roermond,

de kloosterbibliotheek in Wittem, de opening van de “Art-Walk” bij het longcentrum Ciro in Horn, de Kulturkammer in Duitsland, enz.