Klik op een afbeelding om de prijs te zien.
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een schilderij,
neem dan contact met ons op via ons contactformulier

Klik op afbeelding voor de tekeningen van Brita Seifert

Zondag 13 dec. 2020 werd de expositie “Verguldt”
geopend van de kunstenaars
Brita Seifert   &   Noor Brandt 

 

Deze expositie zal niet alleen de aandacht naar de tekeningen van Brita Seifert gaan maar ook naar de omlijstingen. Opvallend geornamenteerde lijsten zullen de meeste tekeningen omkaderen. Lijsten van o.a. Gold Leaf Gilders Studios uit Australië en lijstenfabriek Larson-Juhl.

Laat u verrassen en kijk naar het geheel en ervaar de toegevoegde waarde aan de tekeningen. Een nieuwe dimensie na een tijd van alleen maar strak.
Vooral het schilderij niet de aandacht ontnemen, wat verrassend dat het niet gebeurde maar juist het werk completeerde en op een hoger niveau tilde.   werd

Klik op de afbeelding voor de beelden van  Noor Brandt

In de expositieruimte van Galerie Pictura in het Noord-Limburgse Aijen zal een overzicht getoond worden van haar briljante pastel kleurpotlood tekeningen. De inmiddels internationaal bekende kunstenares is vooral bekend geworden door haar tekeningen die ze met engelen geduld en een fluweelzachte stofuitdrukking tot leven brengt. Deze expositie gaat niet alleen om de tekeningen maar zal ook extra aandacht gevraagd worden voor de omlijstingen. 

De beeldhouwster Noor Brandt zal bij deze expositie ook haar beelden presenteren. Zij streeft als beeldhouwster na figuratieve sculpturen te creëren die ene bepaalde ‘joie de vivre’ uitstralen. Middels verbeeldingen van mens en dier poogt zij verhalen, bewegingen of vormen te laten zien die in de eerste plaats een glimlach op het gezicht van de aanschouwer te toveren.

De expositie zal t/m 6 weken na opheffing Lockdown te bewonderen zijn.

Hieronder zijn de  overzichtsfoto’s te bewonderen van de expositie.

 

Telefonisch of per mail bereikbaar
alle dagen van de week.

Galerie Pictura
Roel van der Veen
Aijenseweg 16b
5854 PT Aijen gem. Bergen
Noord-Limburg
info@galeriepictura.nl
+31(0)485-341970
+31(0)6-20425630

Galerie Pictura werd in 2017 bij de verkiezing van
"Galerie van het Jaar"
gekozen in de top tien van Nederland.

Logo lijstenmakerij Pictura