Boek Igor Grechanyk
Totaal: € -

De beeldhouwer Igor Grechanyk werd geboren in Kiev, Oekraïne op 10 augustus 1960.

In zijn werk combineert Igor Grechanyk fantastisch mystieke werelden met symbolische tradities. Dankzij zijn perfecte techniek creëert hij objecten in het spanningsveld tussen vrouwelijke gratie en pure kracht, energie en dynamiek.

Hij is opgegroeid in een artistieke familie, ging eerst naar de Republikeinse Art School  en daarna   naar het State Art Institute in Kiev. Inmiddels is Igor Grechanyk met zijn creaties en talent een integraal onderdeel van internationaal gerenommeerde hedendaagse kunstenaars. Hij heeft talrijke succesvolle tentoonstellingen met zijn werken over de hele wereld gehad. Zijn stijl is bekend in de artistieke kringen op het mondiale niveau.

Mythen en het onbekende zijn de fundamentele impulsen voor Igor Grechanyk’s creaties. Zijn beelden zijn vol van karakters, tekens en raadsels. Mysterieuze combinaties van texturen, gebaren, karakters en silhouetten verplaatsen de kijker in het rijk van het bovennatuurlijke. Igor Grechanyk’s sculpturen zijn symbolen van krachtige innerlijke energie, een magisch universum. De beheersing van zijn vak stelt hem in staat om zowel de kracht en energie te vertegenwoordigen, maar ook schoonheid en charme.

DanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish