Agenda

In onze agenda vindt u de komende exposities van Galerie Pictura, klik op de afbeelding om te kijken of er al meer informatie is:

10 mei t/m 11 juni expositie Brita Seifert

Helemaal Brita Seifert

 Bij Galerie Pictura in Aijen gemeente Bergen L. zullen werken getoond worden van haar briljante pastel kleurpotlood tekeningen en olieverf schilderijen. Deze expositie gaat niet alleen om de tekeningen maar zal ook extra aandacht gevraagd worden voor de omlijstingen.

Deze expositie zal niet alleen de aandacht naar de tekeningen van Brita Seifert gaan maar ook naar de omlijstingen. Opvallend geornamenteerde lijsten zullen de meeste tekeningen omkaderen. Lijsten van o.a. Gold Leaf Gilders Studios uit Australië en lijstenfabriek Larson-Juhl.
Laat u verrassen en kijk naar het geheel en ervaar de toegevoegde waarde aan de tekeningen. Een nieuwe dimensie na een tijd van alleen maar strak. Vooral het schilderij niet de aandacht ontnemen. Wat verrassend dat het niet gebeurde maar juist het werk completeerde en op een hoger niveau tilde.                      

“Helemaal Brita Seifert” te zien t/m 11 juni 2022 bij Galerie Pictura – Aijen op di./ t/m za. 14 – 17 uur Aijenseweg 16 b, 5854PT Aijen gem. Bergen L. +31 (0)485-341970 of + 31(0)6-20425630

Brita Seifert Janna houtskool op doek 120 x100 cm
"Janna" Houtskool op doek 120 x 100 cm

12  juni t/m 27 juni gesloten 

Peter & Anneke Winkelaar 

Opening 3 juli 15.00 uur “Herkenning” onder muzikale begeleiding van de kunstenaars

Zowel de sculpturen van Anneke, als de schilderijen van Peter hebben een hoge herkenningswaarde. Daarover gesproken: Anneke ontmoette Peter op de Pedagogische Academie in Nederland. Twee mensen, elk geraakt door de muze – geen wonder dat er een “vonk” tussen hen oversprong. Het echtpaar woont en werkt sinds 1977 in Duitsland. In hun studio in Ahaus werken de twee als het ware rug aan rug en maken ze graag samen muziek. Sinds 2016 zijn Peter en Anneke Winkelaar-Richter steeds meer onderweg als het om kunst gaat, met tentoonstellingen in het World Trade Center Taiwan, in het Carrousel du Louvre in Parijs en in Florence. Te zien t/m 20 aug.

STATEMENT:

Wij erkennen de grote waarde van kunst en cultuur voor de gemeenschap!

De kunsten, zowel uitvoerend als beeldend, zijn deel van de mensheid.

Zij zijn wat ons menselijk maakt.

Zij zijn wat ons samen brengt.

Samen, voor liefde en begrip.

Laat ons die bruggen bouwen.

Zondag 21 augustus aanvang 16.00 uur

Het Orlando Festival organiseert in Galerie Pictura een klassiek concert.

meer informatie volgt!

28 aug. t/m 8 okt. expositie

Zondag 13 november Finale!