Art Hasselt 2019

Brita Seifert
Brita Seifert
Dick van Heerde
Dick van Heerde
Jan Kootstra
Jan Kootstra
Liseth Visser
Liseth Visser
Wout Wachtmeester
Wout Wachtmeester
Jack van Iwaarden de Vreede
Jack van Iwaarden de Vreede

36ste Kunst- en antiekbeurs te Hasselt
Van donderdag 14 t/m maandag 18 februari 2019

Galerie Pictura – Aijen deelnemer

De Art Hasselt in de Grenslandhallen in Hasselt, is een van de eerste grote “rendez-vous” 2019 voor antiekliefhebbers en verzamelaars van oude en hedendaagse kunst.

Het talrijk publiek, uit de vier hoeken van de Euregio Maas-Rijn, vindt elk jaar vlot zijn weg naar deze beurs met zijn 70 exposanten uit 5 verschillende landen.

Kwaliteit en authenticiteit zijn de essentiële elementen van deze beurs, welke sinds jaren een stevige reputatie heeft opgebouwd, dank zij het professionalisme van de standhouders.

De aanwezige expert van de beurs begeleid vrijblijvend, de bezoekers bij hun aankopen. Zijn advies is vaak doorslaggevend bij de aankoop en is een vaste meerwaarde van deze beurs.

De standhouders, welke hun reputatie opbouwden in hun respectievelijke specialiteit, tonen een waaier van tijdsgebonden stijlen uit het verleden en de hedendaagse kunst.

Het merendeel van specialiteiten zijn te vinden in: design, gebruiksvoorwerpen, decoratieve stukken, juwelen, zilver, antieke boeken, bronzen, oude en hedendaagse schilderijen en beelden, gravures, glaswerk, keramiek, Aziatische kunst…

Zowel de gepassioneerde liefhebber, als de toevallige snuffelaar, vinden hun gading in het rijke aanbod van antieke en hedendaagse kunstvoorwerpen, welke elk op zich een verhaal meedragen, van eeuwen terug tot de dag van vandaag.

Expo Hasselt – Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt – België

Openingsuren :
Avant-première: donderdag 14 februari van 15.00 u tot 22.00 u
Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag: van 11.00 u tot 19.00 u
Ladie’s day: maandag 18 februari van 11.00 u tot 19.00 u. Gratis inkom voor alle dames

www.hasselt-artanticfair.com

Contact voor de pers: Philippe Burin 00 32 (0)475 43 17 73